Rinda

asianDe rode draad in het leven van Rinda is altijd al koken en lekker eten geweest. Als jong meisje heeft Rinda zichzelf al vroeg leren koken. Door gerechten te proeven ontdekte Rinda welke ingrediënten er gebruikt werden en maakte ze er een eigen creatie van. Zo ontstond Fusion bij Rinda. Geen wonder dat de keukentafel altijd vol met eters zat. Iedere aanleiding om te koken voor anderen was er voor Rinda één. Ook op feesten en partijen werd er heerlijk gesmuld van verrassende gerechten en hapjes.

‘Koken en mensen verzorgen is een wezenlijk onderdeel van mijn aard. Het is mijn tweede natuur’.

Altijd al is Rinda om haar kwaliteiten en liefde voor koken geprezen. Nu heeft ze, na lang gewerkt te hebben in de mode-industrie een aantal jaar geleden de stap genomen om zich volledig op haar passie voor koken te richten. Door haar achtergrond (Rinda is geboren in Zuid Korea, maar heeft een mix van culturen in zich en heeft een tijd in Suriname gewoond) is haar culinaire kunnen ook een mix geworden van culturen en keukens. Rinda kookt graag Oosters, maar ook Zuid-Amerikaans, Europees en Mediterraans. Als deze verschillende keukens samenkomen zorgt het gebruik van authentieke producten zoals verse kruiden voor een unieke smaakbelevenis. Rinda kookt op smaak….niet op recept, ieder product en ieder ingrediënt krijgt daardoor zijn eigen unieke smaak.

Doordat Rinda lang een leidinggevende functie heeft bekleed in de mode industrie, heeft zij genoeg skills om het overzicht te behouden tijdens een catering event en ziet alles er altijd verzorgd uit. Voor grotere feesten werkt Rinda graag samen met haar hartsvriendin van xO Studio voor de aankleding van de lokatie. Samen zijn zij een perfect team en zorgen zij er elke keer voor dat klanten met leuke herinneringen terug kunnen denken aan een heerlijk en onbezorgd feest.