Recensies

Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt wanneer wij uw bericht hebben gecontroleerd. We behouden ons recht om uw bericht niet te publiceren.
Maud & Kees uit Venray schreef op 22/07/2016 om 12:31 pm:
Kees en ik wilde op onze bruiloft ontzettend graag met al onze daggasten samen eten. Geen statig diner maar juist ontspannen, relaxed, zonder seating chart genieten van heerlijk eten. Rinda heeft dit perfect weten te vangen in een heerlijke en vooral bijzondere barbecue. De presentatie van de verschillende gerechten was verrassend en de reacties van gasten waren ontzettend positief!
Jasmijn uit Vreeland schreef op 06/07/2016 om 11:12 am:
Sweet 16 werd een prachtige herinnering dankzij de liefdevolle verzorging door Rinda en haar dames! Heerlijk eten, gave aankleding, precies zoals ik het in mijn gedachten had. Mijn moeder was ook zeer tevreden want Rinda denkt aan alles, denkt mee, ontzorgt en ruimt op.
Desiree uit Elten (Duitsland) schreef op 15/12/2015 om 11:58 pm:
Wow! Wat zijn wij (en onze gasten) verwend door Rinda en haar team. Vanaf het allereerste contact werden wij verrast door niet alleen haar enthousiasme en innemendheid maar ook door haar creativiteit. Vanaf de ideeën voor aankleding tot aan de originele invalshoek voor de hapjes. Prachtig verzorgd, bijzonder en speciaal! Op de avond zelf werden wij daarnaast volledig ontzorgd waardoor...
Carolyn uit Loenen ad Vecht schreef op 28/09/2015 om 12:47 pm:
Een zwoele zomeravond met fantastisch eten van Rinda. Een mooi kado om je zelf te geven, zorgeloos een avond met je vrienden genieten van al haar heerlijke eten!
Rosanne uit Noordwijk schreef op 09/09/2015 om 1:24 pm:
Wij hebben inmiddels al vaker gebruik mogen maken van de kookkunsten van Good Food Factory. Alle gerechten zijn verfijnd,oogstrelend en met liefde bereid, maar naast al dit lekkers is vooral een bijzonder gevoel over gebleven: wij mochten "gast" zijn op ons eigen feestje ! Bedankt Rinda....... dat was een fantastische ervaring, om na jaren zelf gebuffeld te hebben nu zelf...
Peggy uit Venray schreef op 04/09/2015 om 7:17 am:
Een maand geleden n tuin vol met alleen maar leuke mensen die je nog steeds complimenteeren over t lekkere eten..Rinda jij maakt zelfs rode biet 'tropisch'. Masha danki!
Astrid uit Venray schreef op 25/08/2015 om 8:47 pm:
Wat een smaakvolle beleving met een fantastische presentatie, echt TOP! Mijn 50 jarig verjaardagsfeest (65pers) in onze tuin werd door Rinda zeer professioneel en met een fijn inlevingsvermogen verzorgd. Ik voelde me te gast op mijn eigen feest. Het uitserveren van de hapjes werd door mijn gasten als zeer speciaal ervaren. Rinda is enthousiast, vrolijk en voelt zich in de...
Saskia uit Amsterdam schreef op 28/07/2015 om 11:29 am:
Alleen maar welgemeende lof voor Rinda! Ik heb onlangs het derde feestje mogen meemaken waarbij Rinda de catering verzorgde en haar compagnon Odette de aankleding. En het leuke is, elke keer bespeur ik een verrassende draai aan onvergetelijke hapjes die feestelijk opgediend worden. Ook wil ik graag de immer vrolijke (maar bescheiden) persoonlijkheid van deze alleskunner roemen. Een feest voor...
Nelleke Veldhuijzen I Leadership Matters uit De Rijp schreef op 08/07/2015 om 5:28 pm:
Weinig mensen zijn in staat om je jouw zorgen uit handen te nemen en deze om te toveren tot 'liefde op je bord'... We hebben met z'n allen gesmuld van jouw feestelijk verzorgde lunch tijdens m'n examen-training van The Samurai Game®. Dat was GoodFood for old friends - heerlijk. Dank Rinda!
Hans uit Venray schreef op 02/07/2015 om 8:18 am:
Tijdens ons jaarlijks terugkomend vriendenweekend heeft Rinda de catering verzorgd. De manier waarop Rinda smaak en verse producten combineert is een beleving op zich. Haar presentatie van haar hapjes en het buffet waren uitzonderlijk goed verzorgd. Rinda, ik kan dit maar op een manier omschrijven: Je bent een Professional. Een aanrader voor iedereen.
Esther uit Venray schreef op 28/06/2015 om 9:27 am:
Rinda heeft de catering verzorgd voor 22 personen. Zij was hartelijk en warm en de presentatie van de gerechten en de aankleding waren goed verzorgd .De hapjes waren vers, puur en smaakvol. Kortom, een totaalbeleving en zeker een aanrader!
Ilse uit Vreeland schreef op 22/06/2015 om 7:54 pm:
Rinda heeft voor ons feest voor 65 personen ongelofelijk mooie en lekkere gerechtjes gemaakt. Heb veel gezien in cateringland. Maar dit springt er qua versheid, smaak, bijzondere gerechten én presentatie echt bovenuit. Super.
Rian uit Vreeland schreef op 09/06/2015 om 6:15 pm:
Ik heb diverse partijen meegemaakt waar Rinda de catering heeft verzorgd. Het ziet er altijd zeer verzorgd uit en het eten is verrukkelijk. Echt een aanrader waarvan je zeker geen spijt krijgt maar vaker wilt!
Petra en Bart van Dijk uit Venray schreef op 02/06/2015 om 9:01 pm:
Rinda heeft een familiefeest(oma 80 jaar) op een indrukwekkende manier verzorgd. Vooraf actief meegedacht over de mogelijkheden die passend waren bij dit feest. Rinda is een vakvrouw die met veel gevoel en plezier de gasten laat genieten. Zij heeft met een klein team ons als gastvrouw en gastheer op een erg prettige manier ontzorgd waardoor wij terugkijken op een onvergetelijke...
Odette uit Vreeland schreef op 17/05/2015 om 11:48 am:
Als xO Studio heb ik meerdere evenementen aangekleed waar Good Food Factory de catering verzorgde. Een zeer fijne samenwerking! Rinda het heerlijke eten, ik het plaatje. Mooie match....;-)
Carina uit Vreeland schreef op 14/05/2015 om 6:37 pm:
Bijzondere, feestelijke avond thuis perfect verzorgd door Rinda. Alles even lekker en een feest voor het oog! Nogmaals dank voor de goede zorgen.
Stephanie uit Oegstgeest schreef op 12/05/2015 om 1:16 pm:
Voor mijn afstudeerfeest heeft Rinda de catering verzorgd voor 10 man. Het was heerlijk én zag er ook nog eens prachtig uit. Ze had een creatieve mix van hapjes gemaakt. Hartelijk bedankt!
Desiree Verboekend, ThreeID uit Amsterdam schreef op 11/05/2015 om 4:43 pm:
Wij hebben Rinda voor een aantal tv-producties gevraagd de catering te verzorgen en hebben daarmee onze crew altijd ontzettend blij gemaakt. Voor ons heel belangrijk want wie hard werkt mag ook zeker een beetje verwend worden. Bij Rinda zit je dan helemaal goed ! Geen standaard catering, altijd bijzonder, luxe en speciaal. Kortom, voor ons de ideale cateraar!
Mirella en Bertho Eckhardt uit Vreeland schreef op 10/05/2015 om 9:43 pm:
We hebben Rinda ervaren als zeer klantgericht, creatief en origineel. Naast vakmanschap, mooie producten en correcte zakelijkheid wist zij met gevoel voor mensen en omgeving een geweldige service te verlenen. Geheel ontzorgd genoten wij van een top dag.
Renee uit Vreeland schreef op 09/05/2015 om 3:03 pm:
Rinda en Odette. zorgde voor het prachtigste sfeervolle diner bij ons in de tuin. Het was een sprookje nog veel dank!